Полядвиця копчена в бочці
46,00 ₴
Ціна за 100 г потової продукції.
Взагалі-то філейна частина м’яса вважається доволі дієтичною, відтак соковитістю вона завичай поступається іншим продуктам. Але наша полядвичка завдяки певним секретам маринування та виробництва саме у бочці надзвичайно соковита.
Спробуйте – і ви будете приємно здивовані. 🙂
Категорія: Копчене
Схожі товари
Сало вуджене (намазка на хліб)
70,00 ₴
Вуджене сало
33,00 ₴
Ціна за 100 г потової продукції.
Сальце коптитиметься на димі з дерев дуба, вільхи, вишні та яблуні. Все виробництво натуральне, без жодного граму хімії. До слова, ми вудимо його на холодному димі щонайменше три дні!
Продукт буде завакумований - шматочками вагою 400-600 грамів. Термін зберігання у вакуумі в холодильнику – кілька місяців. Відтак якщо хтось хоче придбати із запасом – можете не стримуватися у своїх бажаннях.
Ошийок свинний
46,00 ₴
Яйця перепелині вуджені мариновані
98,00 ₴
Ковбаса вуджена рублена
39,00 ₴
Шпондерок з бочки
36,00 ₴
Бурячки вуджені з хріном
65,00 ₴
Якщо ви придбаєте у нас вуджені бурячки з хроном, то ви дуже здивуєтеся, наскільки вони смачніші від традиційних варених. Адже під час варки буряк набирає зайву воду, в той час як під час коптіння навпаки віддає. І від того смак буряка стає куди концентрованішим та вираженішим. Перед тим, як буряк помолоти, ми витрачаємо три дні на вудження - день гарячим способом і два дні на холодному димі.
Гарантуємо, що якщо ви спробуєте наш вуджений буряк із хроном, то до вареного уже повертатися вам не захочеться. :-)
Ціна за слоїк 0,2 л.
Філе індиче
48,00 ₴