Бурячки вуджені з хріном
Якщо ви придбаєте у нас вуджені бурячки з хроном, то ви дуже здивуєтеся, наскільки вони смачніші від традиційних варених. Адже під час варки буряк набирає зайву воду, в той час як під час коптіння навпаки віддає. І від того смак буряка стає куди концентрованішим та вираженішим. Перед тим, як буряк помолоти, ми витрачаємо три дні на вудження - день гарячим способом і два дні на холодному димі.
Гарантуємо, що якщо ви спробуєте наш вуджений буряк із хроном, то до вареного уже повертатися вам не захочеться. :-)
Ціна за слоїк 0,2 л.
Вуджене сало
Ціна за 100 г потової продукції.
Сальце коптитиметься на димі з дерев дуба, вільхи, вишні та яблуні. Все виробництво натуральне, без жодного граму хімії. До слова, ми вудимо його на холодному димі щонайменше три дні!
Продукт буде завакумований - шматочками вагою 400-600 грамів. Термін зберігання у вакуумі в холодильнику – кілька місяців. Відтак якщо хтось хоче придбати із запасом – можете не стримуватися у своїх бажаннях.
Ковбаса вуджена рублена
Ошийок свинний
Полядвиця копчена в бочці
Ціна за 100 г потової продукції.
Взагалі-то філейна частина м'яса вважається доволі дієтичною, відтак соковитістю вона завичай поступається іншим продуктам. Але наша полядвичка завдяки певним секретам маринування та виробництва саме у бочці надзвичайно соковита.
Спробуйте - і ви будете приємно здивовані. :-)
Сало вуджене (намазка на хліб)
Свинна вирізка на дубі
Ціна за 100 г потової продукції.
Копчена на димі вирізка – це, безумовно, найуніверсальніший продукт з усього асортименту «Моцного М’яса». Вона однаково смакує як в гарячому, так і холодному видах. Бочка-гриль, в якій власне і готується цей смаколик, дозволяє зберегти головне у цьому делікатесному продукті – його соковитість. А нотки дубового диму зроблять відчуття присутності на пікніку біля вогню максимально наближеним. Ми ж його коптимо цільними шматками, аби м’ясо залишалося соковитим до самого процесу споживання.
У чому ж універсальність саме цього продукту? По-перше, він однаково добре смакує, як холодним, так і гарячим. Вирізку можна подрібнити для салату, або зробити головним елементом нарізки до святкового столу. Хорошим рішенням стане використання вирізки для канапок. Ну, а хто любить добре продимлене грильоване м’ясце – то цей делікатесний продукт саме те, що треба. Особливо, якщо вам файно смакують нежирні шматки м’яса. До речі, в цьому контексті копчено-грильова вирізка – ідеальний продукт для діток, які традиційно крутять носиками перед дещо жирнішим м’ясом. Повірте, перевіряли цей факт неодноразово!
Для того, аби продукт зберігав свої найкращі властивості та смакові нотки, практично одразу після завершення процесу у разі відправки в інше місто ми його вакуумуємо.