Showing all 10 results

Показати 9 12 18 24

Бурячки вуджені з хріном

65,00 
Якщо ви придбаєте у нас вуджені бурячки з хроном, то ви дуже здивуєтеся, наскільки вони смачніші від традиційних варених. Адже під час варки буряк набирає зайву воду, в той час як під час коптіння навпаки віддає. І від того смак буряка стає куди концентрованішим та вираженішим. Перед тим, як буряк помолоти, ми витрачаємо три дні на вудження - день гарячим способом і два дні на холодному димі. Гарантуємо, що якщо ви спробуєте наш вуджений буряк із хроном, то до вареного уже повертатися вам не захочеться. :-) Ціна за слоїк 0,2 л.

Вуджене сало

33,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Сальце коптитиметься на димі з дерев дуба, вільхи, вишні та яблуні. Все виробництво натуральне, без жодного граму хімії. До слова, ми вудимо його на холодному димі щонайменше три дні! Продукт буде завакумований - шматочками вагою 400-600 грамів. Термін зберігання у вакуумі в холодильнику – кілька місяців. Відтак якщо хтось хоче придбати із запасом – можете не стримуватися у своїх бажаннях.

Ковбаса вуджена рублена

39,00 
Один із хітів наших різдвяних та великодніх наборів. Натуральна справжня рублена ковбаса, копчена на букових дровах. Хто раз спробує, уже

Ошийок свинний

46,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Один із наших улюблених продуктів. Неймовірно соковитий, він сподобається усім, хто любить не пісне м’ясо, а  невеликою жировою прослоїчкою.

Полядвиця копчена в бочці

46,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Взагалі-то філейна частина м'яса вважається доволі дієтичною, відтак соковитістю вона завичай поступається іншим продуктам. Але наша полядвичка завдяки певним секретам маринування та виробництва саме у бочці надзвичайно соковита. Спробуйте - і ви будете приємно здивовані. :-)

Сало вуджене (намазка на хліб)

70,00 
Сало для цієї намазки ми коптимо кілька днів на щепі з вільхи та дуба. Ви цей аромат відчується, щойно відкриєте

Свинна вирізка на дубі

48,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Копчена на димі вирізка – це, безумовно, найуніверсальніший продукт з усього асортименту «Моцного М’яса». Вона однаково смакує як в гарячому, так і холодному видах. Бочка-гриль, в якій власне і готується цей смаколик, дозволяє зберегти головне у цьому делікатесному продукті – його соковитість. А нотки дубового диму зроблять відчуття присутності на пікніку біля вогню максимально наближеним. Ми ж його коптимо цільними шматками, аби м’ясо залишалося соковитим до самого процесу споживання. У чому ж універсальність саме цього продукту? По-перше, він однаково добре смакує, як холодним, так і гарячим. Вирізку можна подрібнити для салату, або зробити головним елементом нарізки до святкового столу. Хорошим рішенням стане використання вирізки для канапок. Ну, а хто любить добре продимлене грильоване м’ясце – то цей делікатесний продукт саме те, що треба. Особливо, якщо вам файно смакують нежирні шматки м’яса. До речі, в цьому контексті копчено-грильова вирізка – ідеальний продукт для діток, які традиційно крутять носиками перед дещо жирнішим м’ясом. Повірте, перевіряли цей факт неодноразово! Для того, аби продукт зберігав свої найкращі властивості та смакові нотки, практично одразу після завершення процесу у разі відправки в інше місто ми його вакуумуємо.

Філе індиче

48,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Якщо хочете щось доста ніжне, без жиру, то індича грудка – це ідеальний варіант. Окрім нарізки на стіл та на канапки, він чудово пасуватиме до ваших салатів.

Шпондерок з бочки

36,00 
Ціна за 100 г потової продукції. Один з традиційних для наших широт продуктів. І один із найбільш популярних.

Яйця перепелині вуджені мариновані

98,00 
Це страва для справжніх гурманів. Перепелині яйця відварюються, а потім коптяться гарячим методом на вільсі та дубі. Згодом відбувається процес маринування. Спробуйте, і якщо вам сподобається, то ви станете нашим постійним клієнтом. Гарантуємо! :-)