Бурячки вуджені з хріном
Якщо ви придбаєте у нас вуджені бурячки з хроном, то ви дуже здивуєтеся, наскільки вони смачніші від традиційних варених. Адже під час варки буряк набирає зайву воду, в той час як під час коптіння навпаки віддає. І від того смак буряка стає куди концентрованішим та вираженішим. Перед тим, як буряк помолоти, ми витрачаємо три дні на вудження - день гарячим способом і два дні на холодному димі.
Гарантуємо, що якщо ви спробуєте наш вуджений буряк із хроном, то до вареного уже повертатися вам не захочеться. :-)
Ціна за слоїк 0,2 л.
Вуджене сало
Ціна за 100 г потової продукції.
Сальце коптитиметься на димі з дерев дуба, вільхи, вишні та яблуні. Все виробництво натуральне, без жодного граму хімії. До слова, ми вудимо його на холодному димі щонайменше три дні!
Продукт буде завакумований - шматочками вагою 400-600 грамів. Термін зберігання у вакуумі в холодильнику – кілька місяців. Відтак якщо хтось хоче придбати із запасом – можете не стримуватися у своїх бажаннях.
Димне курча
Ціна за 100 г потової продукції.
Цей наш продукт - яскравий приклад того, що спосіб та місце приготування роблять велику різницю в кінцевих смакових якостях. Курятина ніколи не стояла у топах делікатесних м’ясних смаколиків. (Хоча навряд чи серед нас знайдеться людина, чиє дитинство минуло без ароматної маминої курки у духовці ). Зізнаємося, певних скептицизм щодо кінцевого результату був і в нас, поки не спробували зробити курча у бочці-гриль.
Аби м’ясо проготувалося якнайкраще, ми його витримуємо при низьких та середніх температурах достатньо довго. Це дозволяє максимально зберегти соковитість і наситити курча дубовим димом. Саме після таких маніпуляцій м’ясце виходить особливо ніжним і без над зусиль відділяється від кості.
Відтак попри те, що в асортименті у нас є продукту з інших видів м’яса, є велика підозра, що доступна ціна та дуже навіть непересічні смакові властивості зроблять «Димне курча» одним із хітів продажу.
Ковбаса вуджена рублена
Крильця BBQ
Ошийок свинний
Перепілка на дровах
Ціна за 100 г потової продукції.
З прадавніх часів на території сучасної Європи та України зокрема м’ясо перепілки вважалося делікатесним. Наприклад, в епоху Київської Русі воно було незмінним атрибутом на княжих банкетах. Тоді перепілок, звичайно, не розводили в домашніх умовах, як це є зараз, а впольовували у полях.
Та навіть сьогодні, вирощенні у фермерських господарствах, перепілки зберегли нотки неповторного аромату та присмаку дичини, що вирізняє їх з-поміж інших продуктів галузі птахівництва.
Перепілка гарячого копчення на дубовому диму – це хороше рішення для тих, хто любить делікатесне пташине м’ясо. Перед тим, як закласти м’ясо у бочку-гриль, ми його добу промариновуємо, але при цьому не перенасичуємо спеціями і травами, аби перепілка змогла сповна проявити свою унікальність та неповторність.
До речі, м’ясо перепілки однаково вдало пасує як на обід чи вечерю, так і в якості перекусу. Лишається тільки його замовити у нас – а рішення уже за вами. :-)
Полядвиця копчена в бочці
Ціна за 100 г потової продукції.
Взагалі-то філейна частина м'яса вважається доволі дієтичною, відтак соковитістю вона завичай поступається іншим продуктам. Але наша полядвичка завдяки певним секретам маринування та виробництва саме у бочці надзвичайно соковита.
Спробуйте - і ви будете приємно здивовані. :-)
Реберце BBQ
Ціна за 100 г потової продукції.
Реберця барбекю готуються близько шести годин у смокері. Саме тому вони на виході настільки ніжні. Карамелізуються соусом барбекю.
На замовлення клієнта можемо їх зробити гарячими, щойно з бочки. Або ж у вакуумованому вигляді: тоді ви зможете розігріти будь-яким доступним вам методом (гриль, духовка, мікрохвильовка, сковорідка) у будь-який час
Ребра-гриль
Ціна за 100 г потової продукції.
В Сполучених Штатах копчені ребра барбекю – це справжній культ. Не вірите? Згадайте відомий серіал «Картковий будинок», в якому головний герой, будучи вже у статусі президента США заїжджав поласувати цим смаколиком.
В Україні ж лише зараз починають по-справжньому розсмаковувати цей продукт, але його популярність уже зростає просто-таки шаленими темпами. Недарма ж, знайти хороші полядвичні свинячі реберця на м’ясних ринках стає чимдалі складніше.
У чому ж секрет реберець? Насамперед у поєднанні неповторних смакових властивостей соковитого білякісткового м’яса, а також ні з чим не зрівняним ароматом тих жирових прошарків, що знаходяться і міжребер’ї.
Наші готові грильовано-копчені ребра – це вже готові обід чи вечеря, які можна споживати з гарніром, або просто салатом чи соусом. Але окрім того - це справжнє джерело для фантазій кухаря. Адже реберця можна карамелізувати солодкою сумішшю, наприклад, на основі меду чи вишневого сиропу. Або ж обсмажити в томатно-соєвому соусі з додаванням гострого перцю чи навіть імбирю. Тому, маємо таку пропозицію: соковиті, духм’яні ребра – з нас, а з вас крихта фантазії та кулінарні шедеври :-)
Сало вуджене (намазка на хліб)
Свинна вирізка на дубі
Ціна за 100 г потової продукції.
Копчена на димі вирізка – це, безумовно, найуніверсальніший продукт з усього асортименту «Моцного М’яса». Вона однаково смакує як в гарячому, так і холодному видах. Бочка-гриль, в якій власне і готується цей смаколик, дозволяє зберегти головне у цьому делікатесному продукті – його соковитість. А нотки дубового диму зроблять відчуття присутності на пікніку біля вогню максимально наближеним. Ми ж його коптимо цільними шматками, аби м’ясо залишалося соковитим до самого процесу споживання.
У чому ж універсальність саме цього продукту? По-перше, він однаково добре смакує, як холодним, так і гарячим. Вирізку можна подрібнити для салату, або зробити головним елементом нарізки до святкового столу. Хорошим рішенням стане використання вирізки для канапок. Ну, а хто любить добре продимлене грильоване м’ясце – то цей делікатесний продукт саме те, що треба. Особливо, якщо вам файно смакують нежирні шматки м’яса. До речі, в цьому контексті копчено-грильова вирізка – ідеальний продукт для діток, які традиційно крутять носиками перед дещо жирнішим м’ясом. Повірте, перевіряли цей факт неодноразово!
Для того, аби продукт зберігав свої найкращі властивості та смакові нотки, практично одразу після завершення процесу у разі відправки в інше місто ми його вакуумуємо.