Ціна за 100 г потової продукції.
Копчена на димі вирізка – це, безумовно, найуніверсальніший продукт з усього асортименту «Моцного М’яса». Вона однаково смакує як в гарячому, так і холодному видах. Бочка-гриль, в якій власне і готується цей смаколик, дозволяє зберегти головне у цьому делікатесному продукті – його соковитість. А нотки дубового диму зроблять відчуття присутності на пікніку біля вогню максимально наближеним. Ми ж його коптимо цільними шматками, аби м’ясо залишалося соковитим до самого процесу споживання.
У чому ж універсальність саме цього продукту? По-перше, він однаково добре смакує, як холодним, так і гарячим. Вирізку можна подрібнити для салату, або зробити головним елементом нарізки до святкового столу. Хорошим рішенням стане використання вирізки для канапок. Ну, а хто любить добре продимлене грильоване м’ясце – то цей делікатесний продукт саме те, що треба. Особливо, якщо вам файно смакують нежирні шматки м’яса. До речі, в цьому контексті копчено-грильова вирізка – ідеальний продукт для діток, які традиційно крутять носиками перед дещо жирнішим м’ясом. Повірте, перевіряли цей факт неодноразово!
Для того, аби продукт зберігав свої найкращі властивості та смакові нотки, практично одразу після завершення процесу у разі відправки в інше місто ми його вакуумуємо.