Ціна за 100 г потової продукції.
З прадавніх часів на території сучасної Європи та України зокрема м’ясо перепілки вважалося делікатесним. Наприклад, в епоху Київської Русі воно було незмінним атрибутом на княжих банкетах. Тоді перепілок, звичайно, не розводили в домашніх умовах, як це є зараз, а впольовували у полях.
Та навіть сьогодні, вирощенні у фермерських господарствах, перепілки зберегли нотки неповторного аромату та присмаку дичини, що вирізняє їх з-поміж інших продуктів галузі птахівництва.
Перепілка гарячого копчення на дубовому диму – це хороше рішення для тих, хто любить делікатесне пташине м’ясо. Перед тим, як закласти м’ясо у бочку-гриль, ми його добу промариновуємо, але при цьому не перенасичуємо спеціями і травами, аби перепілка змогла сповна проявити свою унікальність та неповторність.
До речі, м’ясо перепілки однаково вдало пасує як на обід чи вечерю, так і в якості перекусу. Лишається тільки його замовити у нас – а рішення уже за вами. :-)